Vloerverwarming

Warme voeten tijdens de wintermaanden

Kies jij voor duurzaam?

Vloerverwarming

Vloerverwarming

Energiezuinig en comfortabel warm

Vloerverwarming werkt energiezuinig, is heerlijk comfortabel warm en gaat geweldig samen met PVC. De warmte dringt makkelijk door het materiaal door, en maakt van de vloer een plek waar je het liefst heel de dag zou verblijven.

Het voordeel van PVC is dat dit een fractie zachter wordt met vloerverwarming eronder die aan staat. Dat doet geen afbreuk aan de stevigheid of duurzaamheid, maar voelt net een beetje aangenamer. Veel mensen met PVC en vloerverwarming willen daarna daarom niet meer anders.

Vraag een offerte aan

Warm en comfortabel

Vloerverwarming is energiezuinig en heerlijk comfortabel. De verwarming verwarmt vanuit de vloer de lucht in de ruimte. Warme lucht stijgt op, dus door daar helemaal onderaan mee te beginnen profiteer je van een zo hoog mogelijk rendement.

De warmte komt uit CV-leidingen in de (dek)vloer. Warm water geeft de warmte af aan de hele vloer, waardoor je heel de ruimte gelijkmatig verwarmt. Dit voelt heerlijk comfortabel, op welke plek in huis je ook bent.

Vraag een offerte aan Neem contact op

Warm en comfortabel

Tip van de expert

Twijfel je of vloerverwarming bij jou thuis mogelijk is? We komen graag bij je langs. We beoordelen de vloer en de rest van de situatie. En vinden de oplossing waar jij naar zoekt.
PVC met vloerverwarming

PVC met vloerverwarming

PVC is bijzonder goed geschikt voor vloerverwarming. De goede warmtegeleiding garandeert een hoog rendement. Er is nauwelijks sprake van warmteverlies, zodat je energiezuinig en comfortabel verwarmt. Twijfel je over de beste manier om vloerverwarming in combinatie met PVC aan te laten leggen? Wij adviseren je graag, zelfs als je zoekt naar een manier om niet heel het huis leeg te hoeven halen om de vloer te vervangen.

Vraag een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?

zeer snelle en goede afwerking. Zal dit bedrijf aan iedereen aanbevelen. Trap ziet er geweldig uit ,echt vakmanschap

Ed Burgh-Haamstede

Goede service , snel en netjes gewerkt.

Karin Melissant

Onze vloer moest met spoed geƫgaliseerde worden. Dit bedrijf had binnen een paar dagen tijd, super fijn. Vriendelijke mannen kwamen ons helpen. Netjes gewerkt en goede communicatie vooraf. Toppie

Manouk Lekkerkerk

Geweldig! Zo blij met de nieuwe visgraat vloer. Het contact verliep zeer soepel, afspraken waren snel gemaakt. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Zeker een aanrader!

Amy Gouda

Geduldig bij het uitzoeken. Keurig op tijd volgens afspraak. En heel mooi gelegd en afgewerkt.

J Voskamp -Bok Oude Tonge