Verzenden en retourneren

Verzenden

Alle verzendingen leveren wij standaard binnen 3 tot 5 werkdagen. Je kunt ook een afleverdatum en tijdsvak kiezen, dat is wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Zo weet je van te voren wanneer de bestelling bij jou binnen is

Normale levering

Alle bestellingen boven de €250,- binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €250,- rekenenen wij verzendkosten. De hoogte van de verzendkosten is product afhankelijk.

Levering met tijdsvak

Ook is het mogelijk om een tijdsvak te kiezen om je bestelling te laten bezorgen. De verzendkosten onder de €500,- zijn €50,-. Alle bestellingen vanaf €500,- leveren wij helemaal gratis.

Retourneren

Vloeren

Het kan voorkomen dat je een verkeerd product hebt besteld. Wij verzoeken dan ook goed te controleren of de gewenste vloer is geselecteerd. Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan kan de vloer retour gestuurd worden. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. De hoogte van de kosten is per leverancier afhankelijk. Via ons contactformulier kun je de retour aanmelden. Vermeld hierbij het ordernummer en reden van retour. Wij zullen dan zo snel mogelijk het verzoek in behandeling nemen.


Overige producten

Alle overige producten kunnen niet worden geretourneerd.

Ja, je kunt teveel bestelde pakketten retour sturen mits onbeschadigd en enkel volledige pakketten. De kosten voor het retouren zijn voor eigen rekening. De hoogte van de kosten zijn per leverancier afhankelijk. 

Garantie

Bij Ikwileenpvcvloer.nl bieden we graag volledige fabrieksgarantie op al onze vloeren. De garantieperiode kan per merk/ leverancier variëren en is te vinden op de website van het desbetreffende merk. Het is ook goed om te weten dat er een verschil is tussen commercieel en particulier gebruik als het gaat om fabrieksgarantie. Op onze website vermelden we de garantieperiode voor particulier gebruik. Als je nieuwsgierig bent naar de garantieperiode voor commercieel gebruik, dan kun je dit vinden op de verpakking of door het aan ons te vragen. We helpen je graag!