Verzenden en retourneren

Verzenden

Alle verzendingen leveren wij binnen 3 tot 5 werkdagen. Je kunt ook een afleverdatum kiezen, dat is wel zo handig wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen. Zo weet je van te voren wanneer de bestelling bij jou binnen is.

Alle bestellingen boven de €250,- binnen Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden, worden gratis bezorgd. Voor bestellingen onder de €250,- rekenenen wij €30,- verzendkosten.

Retourneren

Vloeren

Het kan voorkomen dat je een verkeerd product hebt besteld. Wij verzoeken dan ook goed te controleren of de gewenste vloer is geselecteerd. Mocht er toch iets mis zijn gegaan dan kan de vloer retour gestuurd worden. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. De hoogte van de kosten is per leverancier afhankelijk. 


Overige producten

Alle overige producten kunnen niet worden geretourneerd.


Iets retour sturen? Stuur een mail naar retouren@ikwileenpvcvloer.nl.

Ja, je kunt teveel bestelde pakketten retour sturen mits onbeschadigd en enkel volledige pakketten. De kosten voor het retouren zijn voor eigen rekening. De hoogte van de kosten zijn per leverancier afhankelijk. 


Wil je een retour aanvragen? Stuur een mail naar retouren@ikwileenpvcvloer.nl.

Garantie

Bij Ikwileenpvcvloer.nl bieden we graag volledige fabrieksgarantie op al onze vloeren. De garantieperiode kan per merk/ leverancier variëren en is te vinden op de website van het desbetreffende merk. Het is ook goed om te weten dat er een verschil is tussen commercieel en particulier gebruik als het gaat om fabrieksgarantie. Op onze website vermelden we de garantieperiode voor particulier gebruik. Als je nieuwsgierig bent naar de garantieperiode voor commercieel gebruik, dan kun je dit vinden op de verpakking of door het aan ons te vragen. We helpen je graag!