Tarkett

Tarkett

Tarkett

Bij Tarkett geloven we in een mooiere wereld door te luisteren naar de mens en de aarde. Al meer dan 140 jaar ontwikkelen we vloeren van topkwaliteit die niet alleen de wereld om ons heen mooier maakt, maar dragen we ook onze visie uit op natuur en milieu. Decennialang hebben we onszelf bewezen door de ultieme klantervaring te bieden en steeds opnieuw innovatieve vloeroplossingen te bedenken voor een breed scala aan segmenten.

De PVC stroken van Tarkett worden geproduceerd in diverse patronen, kleuren en stijlen. Ze bieden eindeloze ontwerpmogelijkheden dankzij hun modulaire formaat. De PVC tegels en planken kunnen op diverse manieren worden gelegd: vastlijmen voor zwaar verkeer, los leggen voor snelle renovatie of een kliksysteem voor zwevend gelegde vloeren. Ze zijn behandeld met onze Top Clean-oppervlaktebescherming voor eenvoudig onderhoud en extra bestendigheid tegen strepen, krassen en vlekken.

Residentieel gebruik

Het kiezen van de juiste vloer kan een huis in een thuis veranderen. Breng uw interieurontwerp daarom tot leven met een grote selectie kleuren en texturen in diverse materialen, zoals vinyl, hout, laminaat en tapijt. Al onze vloeren zijn eenvoudig te leggen en te onderhouden. De oppervlaktebescherming waarborgt grotere duurzaamheid en lagere levenscycluskosten, voor een frisse omgeving waarin elke bezoeker zich welkom voelt. Gemiddeld brengen we meer dan 90% van de tijd binnen door. Om die reden zijn onze vloeren ook ontworpen om bij te dragen aan een goede binnenluchtkwaliteit.

Een greep uit de collectie van Tarkett