Eenvoudig onderhoud Geschikt voor vloerverwarming en verkoeling Geluidsdemped Snelle levertijden Gratis verzending vanaf €250,-

Plak PVC

Plak PVC-vloeren leg je direct op de geëgaliseerde ondergrond, je hebt daar geen ondervloer voor nodig. De vloeren zijn vochtbestendig, slijtvast en bovendien makkelijk schoon te maken. Je bepaalt zelf hoe je de vloer wilt leggen, zowel strak en egaal als in een sierlijk patroon. De PVC-vloeren om te plakken bestel je zelfklevend of met lijm om te verlijmen.

Lees meer...
Sortering

Zonder ondervloer en zelf te leggen

De PVC-vloeren die je kunt plakken of verlijmen hebben geen ondervloer nodig. Het is in plaats daarvan voldoende om de ondergrond te egaliseren. Vervolgens kun je de vloer gewoon zelf leggen. Vooral de stroken met een zelfklevende laag laten zich makkelijk plaatsen. Daar kun je zelf mee aan de slag, zelfs met weinig klus ervaring.

Het plak-PVC kun je zowel strak en egaal in de lengte of de breedte leggen, als in een sierlijk patroon. Je bepaalt helemaal zelf hoe je de vloer legt, omdat je niet gebonden zit aan klikranden. In plaats daarvan heb je de volledige vrijheid, voor een vloerpatroon dat je mooi vindt en dat past bij de woonkamer, slaapkamer, hal of de keuken.


Zelfklevend of verlijmen

De plak PVC-vloeren zijn er in verschillende uitvoeringen, zowel zelfklevend als verlijmen. De zelfklevende PVC-stroken laten zich heel eenvoudig leggen. Er komt geen lijm aan te pas, omdat je de stroken in plaats daarvan alleen maar op de ondergrond hoeft te plakken.

En kies je voor een merk dat je zelf moet verlijmen? Gebruik de kant-en-klare lijm en zorg daarmee voor dat je de stroken PVC op de ondergrond plakt. In de beide gevallen zorg je voor een mooie strakke vloer, die vervolgens heel slijtvast en dus goed van kwaliteit is.


Plak PVC-vloeren kopen

Je kunt online jouw plak PVC-vloer kopen, bij de verschillende topmerken. Ga voor de zelfklevende vloeren in PVC of verlijm ze op de ondergrond. Wij hebben de stroken PVC in de meeste gevallen gewoon voor je op voorraad. Dus bestel je de PVC vloer om te plakken of verlijmen online? Dan gaan we er meteen voor je mee aan de slag en heb jij alles snel in huis.