Bestand tegen intensief gebruik Makkelijk te installeren Snelle levertijden Gratis verzending vanaf €250,-

Magnetisch

Magnetische PVC-vloeren laten zich makkelijk leggen, zijn goed van kwaliteit en zijn natuurlijk beschikbaar in allerlei designs. Leg de vloer over een bestaande houten vloer of tegelvloer heen, zonder noodzaak tot ondervloer of egaliseren. Bestel de PVC-vloer online, dan zorgen wij ervoor dat je die snel in huis hebt.

Lees meer...
Sortering

Zonder ondervloer of egaliseren

Magnetische PVC-vloeren combineren een magnetische folie die je op de ondergrond legt met design-panelen met een metalen achterzijde. Die achterzijde vormt een magnetische verbinding met de folie, om de panelen op de ondergrond te plaatsen.

Dat betekent dat je bij dit type PVC-vloer standaard geen ondervloer nodig hebt. En ligt er al een houten vloer of een tegelvloer zonder oneffenheden groter dan 2 millimeter? Dan is ook egaliseren niet nodig, dus kun je meteen aan de slag.


Geen lijm en wacht- of droogtijd

Een magnetische PVC-vloer leg je zonder lijm of andere extra materialen. Je gebruikt een magnetische verbinding tussen de folie en de metalen achterzijde van de designpanelen. Dat voorkomt eventuele wacht- of droogtijd, tijdens het leggen en voor het eerste gebruik.

In plaats daarvan leg je de PVC-vloer strook voor strook op z’n plaats. Je kunt er daarna meteen overheen lopen en de vloer in gebruik nemen. De sterke magnetische werking zorgt ervoor dat de stroken (planken) netjes op hun plaats blijven liggen.


Magnetische PVC-vloer bestellen

Wil je een magnetische PVC-vloer bestellen? Bekijk en vergelijk de verschillende producten en merken. We zijn jouw specialist in magnetisch PVC, net als in klik-PVC en plak-PVC. Ontdek de verschillende producten en mogelijkheden. Of stel ons je vragen door contact op te nemen. Onze medewerkers van de klantenservice zitten voor je klaar.