Eenvoudig te leggen A-merk vloeren Retourneren mogelijk Snelle levertijden Gratis verzending vanaf €250,-

Klik PVC

Klik-PVC vloeren laten zich makkelijk leggen dankzij het kliksysteem. De vloer is verplaatsbaar en kan dus mee tijdens een verhuizing. Bovendien zijn de vloeren geluiddempend, slijtvast, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. Ontdek ons uitgebreide assortiment met PVC vloeren met een kliksysteem: bekijk en vergelijk de verschillende merken.

Lees meer...
Sortering

Makkelijk zelf te leggen

Klik PVC-vloeren laten zich makkelijk leggen. Het kliksysteem krijg je eenvoudig onder de knie, zelfs als je twee linkerhanden hebt. Zorg voor een goede ondervloer op de ondergrond, waarmee je het PVC meteen geluiddempend kunt maken. De vloer ligt vervolgens zwevend op de ondervloer, zodat je later de mogelijkheid hebt deze te verplaatsen of mee te nemen naar een volgende woning.

Bestel jouw PVC-vloer om te klikken, samen met de plinten, afwerkingsprofielen en andere accessoires die je daarbij nodig hebt. Zo zorgen wij ervoor dat je daar vlot mee aan de slag kunt. PVC laat zich veelal makkelijker klikken dan een laminaatvloer. 


Wit, grijs, zwart en industrieel of warm

Ons assortiment klik PVC-vloeren is groot en gevarieerd. Dus zoek je klik-PVC in wit, grijs, zwart of een warme bruine tint? Ontdek de verschillende industriële en andere stijlen, bijvoorbeeld in de kleur van eiken of andere houtsoorten.

Wij tonen je het complete assortiment van een aantal topmerken, waarmee we goede banden hebben. We hebben de PVC klikvloeren vaak gewoon voor je op voorraad. Zodra je bij ons PVC bestelt gaan we daarmee aan de slag, zodat jij het daarna snel in huis hebt.


Klik PVC-vloer bestellen

Je kunt online jouw klik PVC-vloer bestellen. Bekijk en vergelijk de verschillende merken, producten en designs. Maak jouw keuze, dan gaan we daar voor je mee aan de slag. De klikdelen in PVC leg je vervolgens eenvoudig zelf, zodat je netjes binnen budget blijft en zorgt voor een stralende nieuwe vloer in de woonkamer, slaapkamer, de keuken of op een andere plek in huis.