Altijd scherp geprijst Voor ieder budget Plan zelf je leverdatum Hoge kwaliteitsvloeren Deskundig advies, ook na aankoop

PVC Vloeren

PVC vloeren

PVC-vloeren bestel je vlot, voordelig en eenvoudig online. Kies uit de verschillende topmerken en prachtige designs. Dus zoek je een witte, grijze, zwarte of andere PVC-vloer, bijvoorbeeld in een houttint? Bekijk en vergelijk de vloeren van de hoogste kwaliteit. Die hebben we vaak gewoon voor je op voorraad, dus je hebt jouw bestelling standaard snel in huis. 


Plakken, klikken of magnetisch


PVC-vloeren leg je eenvoudig zelf, daar hebben de meeste mensen geen specialist voor nodig. Je kunt de vloer plakken, klikken of magnetisch aanbrengen. In het eerste geval gebruik je zelfklevende stroken of gebruik je lijm om die te verlijmen. De vloer breng je aan op de ondergrond, je hebt daar geen ondervloer bij nodig.

Kies je voor klik PVC-vloeren? Je klikt de stroken in elkaar, zoals je dat misschien kent van laminaat. Het kliksysteem werkt vaak eenvoudiger dan bij laminaat, zodat je de vloer eenvoudig zelf op de ondervloer legt. En kies je een magnetische PVC-vloer? De magnetische folie zorgt samen met de metalen achterzijde van de stroken voor een sterke en toch flexibele verbinding.De voordelen van PVC-vloeren


Alle PVC-vloeren combineren een aantal fijne voordelen. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

  • PVC op vloerverwarming
    PVC laat zich goed combineren met vloerverwarming. Het relatief dunne materiaal laat de warmte goed door. Jij hebt heerlijk warme voeten en je kunt de ruimte op een duurzame wijze aangenaam verwarming. 
  • Kras- en slijtvast
    Ondanks het dunne materiaal is PVC bijzonder kras- en slijtvast. Vooral het PVC van de topmerken dat je online kunt bestellen is goed van kwaliteit. De dikke toplaag voorkomt dat er kale plekken of andere beschadigingen ontstaan.
  • Makkelijk schoon te maken
    Ten slotte is PVC makkelijk schoon te maken. Veel van de producten zijn standaard vuilafstotend. Bovendien is een PVC-vloer 100% waterbestendig. Je zou de vloeren zelfs in de badkamer kunnen leggen, dus schoonmaken met water is geen probleem. 

Nog hulp nodig?

Heb je nog vragen?

Heb je hulp nodig of heb je behoefte aan advies? Onze klantenservice medewerkers zitten klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Betaalmogelijkheden