PVC visgraat in diverse uitvoeringen

Wees uniek en creëer een bijzondere look met PVC visgraat

Vraag een offerte aan Laat je inspireren
PVC visgraat

PVC visgraat

PVC met de looks van een prachtig paleis

PVC in visgraat heeft een prachtige luxe uitstraling. De vloeren lagen voorheen vooral in herenhuizen en andere bijzondere panden. Dankzij PVC van bijvoorbeeld TFD, M-Flor en Belakos kun jij dit betaalbaar bij jou thuis laten leggen. Wij maken het PVC betaalbaar, ook als je niet in een negentiende-eeuws paleis woont.

Het is PVC in de hoogste kwaliteit, dat we betaalbaar maken voor zoveel mogelijk mensen. We hebben geen dure showroom en letten op andere onnodige kosten. Bovendien leggen we vlot en vakkundig, om de totale prijs niet te hoog te laten oplopen. Uiteraard komen we gewoon bij je langs met de stalen, zodat je thuis de mooiste kleur kunt uitkiezen.

Vraag een offerte aan Bekijk onze visgraat collectie

Wist je dat..

Je via de webshop een offerte of gratis staal kunt aanvragen? Kies de gewenste plank en gebruik de extra opties om een offerte of staal aan te vragen!

Elegant, luxe en warmte

Een visgraatvloer van PVC oogt bijzonder elegant en luxe. Bovendien zorgt het voor een gevoel van warmte in huis, simpelweg door het design. Dus zoek je naar PVC met de warme looks van hout? En bijvoorbeeld een (zwarte) bies met band voor een meer klassiek karakter? Wij adviseren je graag over een mooie combinatie met de rest van jouw interieur.

We denken graag met je mee over de mooiste PVC visgraatvloer die je kunt bedenken. En zorgen zowel voor dit strakke motief als voor de nette afwerking langs de randen of met een sierlijke bies. En zoek je juist iets heel anders? We helpen je graag de inspiratie op te doen waar je naar op zoek bent.

Vraag een offerte aan Neem contact op

Elegant, luxe en warmte
PVC in visgraatpatroon

PVC in visgraatpatroon

PVC in visgraatpatroon is beschikbaar in grote(re) en kleine(re) stroken. Dus zoek je een typisch klassiek karakter met kleine strookjes? Of juist een vloer met grotere stroken die beter past bij de ruimte? Wij laten je graag zien wat er beschikbaar is. En zullen de vloer natuurlijk vlot en vakkundig voor je leggen. Uiteraard letten wij tijdens het leggen op de kosten, zodat je heel betaalbaar kiest voor visgraat PVC in de hoogste kwaliteit.

Wil je meer weten over een visgraatvloer in PVC of een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik het offerteformulier of stuur ons een e-mail naar info@ikwileenpvcvloer.nl. We horen graag van je!

Vraag een offerte op Laat je inspireren