Onze visie

Onze visie is om toonaangevend te zijn in ons vakgebied door onze jarenlange expertise op de vloer te combineren met een klantgerichte aanpak en ons te committeren aan het ontzorgen van onze klanten. Wij willen graag dat jij je geen zorgen hoeft te maken over alle randzaken die komen kijken bij het kopen van een PVC vloer. Daarom hebben wij een selectie gemaakt van alleen de allerbeste PVC vloeren in de markt en bieden wij alles aan om jouw ideale vloer te verwezenlijken. Heb je een PVC vloer besteld? Dan komen wij deze binnen een door jou gekozen tijdsvak persoonlijk bezorgen.

Ontdek onze merken

Onze collectie met topmerken toont jou de beste PVC-vloeren. Blader door onze merken, de prachtige vloeren en de geweldige designs voor jouw interieur.

Onze kernwaarden


Klantgerichtheid

Voor, tijdens en na de aankoop staan wij voor je klaar. Onze specialisten kunnen je adviseren over de soorten (onder)vloeren en materialen die je nodig zult hebben om jouw ideale vloer te leggen. Ook na de aankoop zijn we er voor je. Kom je een lastige situatie tegen? Onze specialisten staan klaar om telefonisch al je vragen te beantwoorden. En tegen een kleine vergoeding kunnen we zelfs op afspraak bij je langskomen.


Ontzorgen

Eenvoudig oriënteren, simpel bestellen en handige bezorgservice. Wij doen er alles aan om het proces zo vloeiend mogelijk te laten verlopen. Heb je achteraf vragen of heb je advies nodig? Onze klantenservice is gericht om je zo goed mogelijk te helpen, ook na aankoop!


Deskundig

Ons team bestaat uit ervaren vloerenleggers, traprenovatie specialisten en customer experience specialisten. Deze teamsamenstelling stelt ons in staat om op vrijwel iedere uitdaging een antwoord te hebben. Concreet vertaald dit zich door op ons klantgerichte platform, naadloze bestel en bezorg proces, onze uitstekende klantenservice, het brede assortiment en het deskundig advies voor, tijdens en na je aankoop.


Betrokken

Dit omvat al het bovenstaande. Als geen ander weten wij hoe bepalend een vloer is voor een ruimte. Juist om deze reden committeren wij ons aan het begeleiden van onze klanten van begin tot eind.

PVC klik vloeren

PVC klik vloeren

Inclusief geïntegreerde ondervloer

Plak PVC vloeren

Plak PVC vloeren

Voor de echte professional

Magnetische PVC vloeren

Magnetische PVC vloeren

Innovatieve vloeren