mFLOR

mFLOR

mFLOR

Bij mFLOR kiezen ze bewust voor duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. In het belang van jou én het milieu. mFLOR combineert natuur-echte dessins met de allerhoogste kwaliteit materialen. Daardoor kun je genieten van een sfeervol en praktisch interieur. Alle comfortabele voordelen van PVC vloeren met een uitstraling die niet van echt natuursteen of hout te onderscheiden is.

De vloer beslaat een groot oppervlak en is daarmee dé sfeerbepaler voor elke ruimte. Het deel dat je het minst snel ‘even’ vervangt. Kies je voor een vloer, kies dan bewust. De keuze voor mFLOR is een keuze voor comfort. Deze vloeren zijn sterk, stil, warm en licht in onderhoud met een natuurlijke uitstraling. Duurzaam en veilig voor een verantwoorde toekomst. Met mFLOR creëer je een plek die je beleeft met al je zintuigen. in.

Wat maakt mFLOR uniek?

Productopbouw

PVC vloeren van mFLOR zijn opgebouwd uit verschillende lagen, waarbij mFLOR bij iedere laag bewuste keuzes maakt om zo een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanbieden. Ieder detail is weloverwogen en draagt bij aan de kwaliteit en uitstraling van de vloer.

Duurzaam & ecologisch verantwoord

De wereld is van ons allemaal. Daarom investeren wij continu in milieuvriendelijke producten en productieprocessen.

Producteigenschappen

mFLOR vloeren hebben vele positieve eigenschappen die zorgen voor jarenlang plezier van een mooie, veilige en zorgeloze vloer. Een geruste basis voor een aangenaam interieur.

Veiligheid en welzijn

Geniet van een gezond binnenklimaat. Een vloer van mFLOR verhoogt het gevoel van welzijn en voorkomt of vermindert allergieën. In tegenstelling tot kille materialen zoals natuursteen en tegels, geven onze designvloeren een comfortabel gevoel aan de voeten.

Onze topvloeren van mFLOR