Belakos

Belakos bestaat al ruim 60 jaar en heeft zich in die tijd bewezen als een grote speler in de markt. Dit komt mede dankzij de voorliefde van het bedrijf voor duurzaamheid en het oog voor kwaliteit. De uitgebreide PVC-collectie van Belakos biedt veel mogelijkheden voor elk soort woning. De PVC vloeren van Belakos hebben een natuurlijke uitstraling, zorgen voor warmte en hebben een 'eindeloos' gevoel. Dit zorgt voor een eigentijdse en authentieke sfeer in elke woning. De PVC-vloeren van Belakos zijn bovendien duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, wat ze tot een ideale keuze maakt voor mensen die op zoek zijn naar een lange levensduur en gemak. Kies voor de kwaliteit en duurzaamheid van Belakos en laat je verrassen door de mogelijkheden van de PVC-collectie.

Wat maakt Belakos uniek?

Verschillende formaten
De mogelijkheid om uit verschillende formaten vloerdelen te kunnen kiezen geeft, letterlijk, ruimte. Extra grote planken, of bijvoorbeeld een visgraatpatroon, geven de vloer een nog authentiekere uitstraling. 

Dessins in extra scherpe print
Onze dessins zijn uitgevoerd in extra scherpe prints, voor een natuurlijke look & feel.

V-groef
De V-groef op alle zijden van de plank geeft een authentieke houtuitstraling.

Garantie 
Je bent verzekerd van kwaliteit: Belakos geeft tot 15 jaar garantie op dryback vloeren en tot 25 jaar op Rigid Click vloeren vloeren.

Minimaal krimpen en uitzetten 
Door de dubbele glasvezellaag hebben de pvc-vloeren van Belakos een extreem hoge dimensionale stabiliteit.

De PU-slijtlaag
Deze slijtvaste laag beschermt de vloer tegen krassen en vuil en zorgt ervoor dat het dessin perfect zichtbaar blijft.

Register embossing 
Zeer verfijnde technieken geven de vloer een houtstructuur, voor een écht houtgevoel.

Een greep uit de collectie van Belakos